tiistai 9. kesäkuuta 2020

Kahvila-sekatavarakaupan hirsiseinä ja myyntikalusteita

TALON KAHVILA-MYYMÄLÄN SEINÄT SAAVAT UUDEN PINNAN JA MYYNTITISKIN

Talon ikkunalaudoitusten täytyy nyt odottaa, että saan hankittua maalia. Tässä välissä tehdään sisustusjuttuja. Talon tärkein huone on tupa, jossa Elli pitää pientä kahvila-sekatavarakauppaa. Tuvan seinän takana sijaitsee leivontahuone/varasto. Keltainen talo on rakennettu 1800-luvulla, joten siellä täytyy olla käsinveistettyä hirsiseinää. Taas on käyttöä Bilteman puisille sekoitustikuille ;) 

Puutikuista saa "pelkkahirsiseinää" vuolemalla ja loveamalla tikkujen reunat reunoilta. Liimasin tikut seinään puuliimalla. Talon seinää oli jo aloitettu tekemään kun ostin sen. Yritin löytää saman väristä akryylimaalia kuin seinässä jo oli. Päädyin FolkArtin multicolor sävyyn Parchment. 

 




Ellin kahvila-sekatavarakauppaan tarvitaan myös muita kalusteita pirttipöydän lisäksi. Tein myyntitiskin Bilteman puutikuista, jätskitikuista ja balsapuusta. Maalasin ne samalla värillä kuin hirsiseinätkin. "Lasivitriini" syntyi muovipakkauksesta.




Myyntihylly on samaa tyyliä. Kahvilan viereisessä huoneessa on leivontahuone, jossa Elli voi leipoa herkullisia piirakoita ja leipiä. Huone toimii myös varastona ja sinne on tehtävä vesipiste.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti